DXT15112

Vil du være med og utvikle et av Europas mest nyskapende POS-systemer?

Front Systems søker fullstack-utvikler.

I tidsrommet 2019-2021 investerer vi 40 millioner kroner i ny teknologi.
Vi opplever sterk vekst og er på god vei inn i det internasjonale markedet. Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø og søker derfor en dyktig fullstack-utvikler til vårt utviklerteam.

Om stillingen.
Vi er først og fremt ute etter å finne riktig person, deretter er vi villig til å tilpasse arbeidsoppgavene ut fra hvem du er.

Det er en stor fordel om du er:

  • Faglig dyktig: Du er erfaren nok til å vite at det å lage det beste produktet ofte handler om å stille de riktige spørsmålene og tenke ut av boksen for å finne de riktige løsningene. Dette på toppen av et fundament av godt håndverk. Du har høyere utdanning og har flere års erfaring som utvikler.
  • Kjent med: Azure plattform generelt, c#,.Net, Xamarin, Angular
  • Oppdatert: Front Systems er født i skyen og vi jobber til enhver tid med nye teknologier og metoder for å videreutvikle vårt SaaS-produkt med kontinuerlig fokus på kvalitet, skalerbarhet og sikkerhet.

Om selskapet.
Front Systems er et heleid norsk selskap, eid av de ansatte. Vi har hovedkontor på Lysaker og et datterselskap/utviklerteam i Granada. Selv om vi jobber bra sammen via Teams på tvers av landegrenser, gleder vi oss veldig til å igjen kunne jobbe fysisk sammen igjen, noe vi gjør så ofte vi kan, enten i Spania eller på Lysaker.

Vi jobber hver dag med å utvikle et kraftfullt verktøy tilrettelagt for sømløs handel på tvers av ulike salgskanaler. En Unified Commerce-løsning som gir retailere muligheten til å drive lønnsomt i et stadig mer konkurransepreget market, med rene nettbutikkaktører som største utfordrer.

Basert basert på vår eNPS (employee net promoter score) kan vi med hånden på hjertet si at dette er et topp sted å jobbe, og vi har skapt en arbeidsplass med høy transparens, godt læringsmiljø, stor takhøyde, glade kolleger og fornøyde kunder.
Hos oss kan du ha det gøy og sosialt på jobb, utvikle deg faglig og få frihet under ansvar. Vi har årlige turer og sosiale sammenkomster, og som utvikler vil du også få muligheten til å besøke og samarbeide med våre kolleger ved kontoret i Granada.

Ved spørsmål eller ønske om å søke på stillingen kan dette gjøres til simen@frontsystems.no.