• Ipad 97 png

  Sjekkliste: 9 ting du må tenke på når du skal velge kassesystem

  Det er lurt å gå systematisk til verks når nytt kassesystem skal velges, slik at virksomheten får et system som er moderne, henger med i utviklingen og vil fungere godt på sikt.

 • Zebra device and i Phonev2

  Selg hvor som helst med mobilt kassasystem

  Har du planer om å ha en pop-up butikk, et gatesalg eller et lagersalg utenfor din faste lokasjon, eller ønsker du bare større fleksibilitet i butikken din? Front Systems sitt mobile kassasystem gir deg muligheten til å hjelpe kundene hvor som helst der du ønsker å selge varer.

 • Butikk1

  Globale partnere for globale ambisjoner – hvordan Samsøe Samsøe bruker data som en driver for sin globale vekst

  Det danske motemerket Samsøe Samsøe samarbeider med Front Systems og Adyen, for å tilby skreddersydde kundeopplevelser og sømløse kjøpsreiser, ved hjelp av Unified Commerce-konseptet.

  Unified Commerce er en systemarkitektur som forener innsikten fra alle salgskanaler på samme plattform. Konseptet, som har vært på agendaen de siste årene, er kommet for å bli. Vi tror at selskaper som benytter denne tilnærmingen, vil komme seirende ut av digitaliseringen.

  Adyens årlige Retailbarometer viser at virksomheter som kobler sammen sine ulike salgskanaler, er de som vokser mest.

  Med den rette løsningen, kan Samsøe Samsøe samle kundeinnsikt på tvers av kanaler, og ta datadrevne beslutninger rundt ekspansjon og forretningsutvikling.

  I en samtale med Samsøe Samsøe, så har vi undersøkt hvordan arbeidet med Samsøe Samsøes globale ambisjoner er drevet av datadrevet arbeid.

 • Tbm2 jpg

  Julehilsen fra Front Systems

  Daglig leder i Front Systems, Simen Bøhmer, ønsker å sende en liten julehilsen til alle våre gode kunder, partnere og venner - samt si noe om året som har vært og forventniger til året som kommer.

 • IMG 8598

  Tid for varetelling

  Tiden er inne for å telle lageret, er du klar?

 • Pexels cottonbro studio 4068320

  November

  November og Black Friday er historie, hva er status for butikkene nå som vi går årets siste måned i møte? Vi har snakket med våre kunder for å få et innblikk i hvordan det står til hos dem.

 • Pexels jill wellington 3264665

  Julen - travel og lønnsom for retail

  Julen er en travel og lønnsom tid for retailbransjen. Det kan også være en stressende periode på grunn av ekstra mange ansatte på jobb, samtidig som kundens forventninger øker. Mye av nøkkelen til å håndtere denne tiden på best mulig måte ligger i forberedelser.

  Vi gir deg 5 tips til hvordan du kan bevare roen når det drar seg til.

 • Omnikanal

  Hvorfor er god omnikanal innen detaljhandel så viktig?

  5 grunner til hvorfor de rette omnikanal-løsningene vil hjelpe deg med å øke salget!

 • Pexels hassan ouajbir 1860160

  Entry 89189

  I enhver bedrift er det kundene som er ryggraden. Ingen kunder, ingen business.
  Det kan være fristende å jakte nye og potensielle kunder, fange oppmerksomheten deres og få dem inn i butikken, enten den er på nett eller i et fysisk lokale. Nye kunder er viktig, men ikke glem den enorme verdien eksisterende kunder har.

  Vi gir deg fem grunner til hvorfor kundelojalitet er avgjørende for bedriften din.

 • Black Friday - handleposer fulle av gode tilbud

  Black Friday nærmer seg - er du klar?

  Velger du å delta på Black Friday er det lurt å ta avgjørelser på bakgrunn av fakta, kunnskap og erfaringer. Vi gir deg noen enkle tips.

 • Flow planning mockup

  Planning perfectly: The importance of having the right employees in your stores at the right time

  If you are to run a successful retail company, you can’t afford to plan poorly. By adding SameSystem to your software portfolio, you have all the necessary tools to make fact-based planning decisions – increasing sales and limiting costs.

  In retail, profit margins are often low, meaning that small savings and optimizations across the organization can ultimately make the difference between a profit and a loss. An important way to improve your bottom line – inch by inch - is to make sure your stores plan optimally with the right employees on the floor at the right time.

  Together, SameSystem and Front Systems allow you to harness the full potential of data, taking your planning to the next level.

 • Endring i retailbransjen gjør at du må holde fokus

  Hold fokus i 2019

  Gjør riktige grep og vær klar for 2019.