• Zebra device and i Phonev2

  Selg hvor som helst med mobilt kassasystem

  Har du planer om å ha en pop-up butikk, et gatesalg eller et lagersalg utenfor din faste lokasjon, eller ønsker du bare større fleksibilitet i butikken din? Front Systems sitt mobile kassasystem gir deg muligheten til å hjelpe kundene hvor som helst der du ønsker å selge varer.

 • Butikk1

  Globale partnere for globale ambisjoner – hvordan Samsøe Samsøe bruker data som en driver for sin globale vekst

  Det danske motemerket Samsøe Samsøe samarbeider med Front Systems og Adyen, for å tilby skreddersydde kundeopplevelser og sømløse kjøpsreiser, ved hjelp av Unified Commerce-konseptet.

  Unified Commerce er en systemarkitektur som forener innsikten fra alle salgskanaler på samme plattform. Konseptet, som har vært på agendaen de siste årene, er kommet for å bli. Vi tror at selskaper som benytter denne tilnærmingen, vil komme seirende ut av digitaliseringen.

  Adyens årlige Retailbarometer viser at virksomheter som kobler sammen sine ulike salgskanaler, er de som vokser mest.

  Med den rette løsningen, kan Samsøe Samsøe samle kundeinnsikt på tvers av kanaler, og ta datadrevne beslutninger rundt ekspansjon og forretningsutvikling.

  I en samtale med Samsøe Samsøe, så har vi undersøkt hvordan arbeidet med Samsøe Samsøes globale ambisjoner er drevet av datadrevet arbeid.

 • IMG 8598

  Tid for varetelling

  Tiden er inne for å telle lageret, er du klar?

 • Pexels cottonbro studio 4068320

  November

  November og Black Friday er historie, hva er status for butikkene nå som vi går årets siste måned i møte? Vi har snakket med våre kunder for å få et innblikk i hvordan det står til hos dem.

 • Pexels fauxels 3184435

  Booster omsetningen med sms-markedsføring

  Flere og flere butikker bruker sms for å nå kundene sine. Og det treffer.