Samsøe Samsøe velger mPOS plattform fra Front Systems i global unified commerce strategi.

I jakten på den stadig mer digitaliserte forbrukeren investerer Samsøe Samsøe i ny mPOS plattform fra Front Systems. I samarbeid med GoFact skal Front Systems gjøre det mulig for Samsøe Samsøe å drive økt salg, med høyere margin, i alle salgskanaler.

Innen sommeren 2021 skal Samsøe Samsøe rulle ut det nye mPOS-systemet i samtlige av sine 52 butikker, fordelt over 9 land.

Butikk1

Lokal tilhørighet.

Front Systems har nylig etablert et eget selskap i Danmark, og har ansatt en Chief Commercial Officer med lokal forankring og god kjennskap til dansk fashion retail.

-Vi ser på Danmark som et meget viktig marked, og vi ønsker å rette vårt fokus mot de danske retail-kundene som opererer lokalt, regionalt og globalt, sier Marius Lindholt, daglig leder i Front Systems. – Vi er veldig glade for samarbeidet med Samsøe Samsøe som er langt fremme når det kommer til å ta i bruk nyskapende teknologi. For oss er det viktig å være lokalt til stede i Danmark for å sørge for at samarbeidet går på skinner. Vi er kjent for å gi våre kunder tett oppfølging, og vi ser frem til å jobbe mer mot det danske markedet i tiden som kommer.

For Samsøe Samsøe er det viktig at standardintegrasjoner er på plass, “out-of-box" i deres nye mPOS og omnichannel plattform. Dette gir Samsøe Samsøe lavere risiko, store tids- og omkostningsbesparelser, hurtigere time-to-market og hurtigere time-to-value, i tillegg til maksimal ROI. Siden Front Systems har de relevante standardintegrasjoner på plass, out-of-box (blant andre GoFact, Adyen, Nedap, Salesforce, Microsoft med flere), var Front Systems det innlysende valget for Samsøe Samsøe.

Microsoft Teams image 37

Best of Breed.

Front Systems er basert på en åpen, sikker og fleksibel cloud-arkitektur, som gjør at systemet enkelt og hurtig kan installeres, brukes og skaleres. Front Systems tilbyr en brukervennlig og stabil mPOS og omnichannel plattform, som gjør det lett å sikre en smidig, effektiv og sammenhengende kundeopplevelse både på nettet og i butikkene - og ikke minst i kombinasjon.

Front Systems sikrer hver dag at kundene trygt kan drive en moderne retail-forretning, i fullt samspill med andre applikasjoner som blant annet GoFact.

-Vi har samarbeidet med GoFact i mange år, og er glade for å få en så viktig kunde som Samsøe Samsøe på vår felles løsning. GoFact og Front Systems komplementerer hverandre svært godt og har en felles forståelse for hva som må til for å gjøre butikker konkurransedyktige i dagens marked. GoFact sin fleksible og pragmatiske væremåte gjør dem til en fantastisk partner av Front Systems, sier Lindholt.

GoFact er software for fashion retail, og har fokus på håndtering av leverandørers masterdata, utnyttelse av salgspotensiale ved gjenbestilling eller omrokkering av varer, vurdering av risikovarer og enkel håndtering av kampanjer.

GoFact er best-practice software, og anvendes av retailkjeder i en rekke europeiske land.

-Det er med glede at vi ønsker Front Systems velkommen til Danmark. GoFact komplementerer den sterke mPOS platformen hos Front Systems - til fordel for kundene, sier Henning Hausted, CEO i GoFact.