IMG A0308 E7 D15 D0 1

Customer Success: Lanullva

Lanullva produserer helt spesielle ullklær, strikket med et unikt mønster som gjør at produktene ventilerer og holder deg tørr og varm både ved aktivitet og hvile. Lanullvas mål er å gi kundene en optimal handleopplevelse uavhengig av om de er online eller i butikken.

Front Systems mPOS gir Lanullva muligheten til å oppfylle kundens etterspørsel etter minneverdige opplevelser og herlig bekvemmelighet.

IMG 9921 D66 DA2 C6 1

Utfordringen

Med sitt gamle system opplevde Lanullva problemer med masterdata-integrasjon, forvaltning av data, salg og kundeadministrasjon, samt grunnleggende funksjoner som gavekort og rabatter.

IMG 211 D13 E76 EFB 1

Løsningen

Etter implementering av Front Systems og Microsoft Business Central, levert av Cornator, har Lanullva blitt frigjort fra ineffektive rutiner og repetitivt arbeid, slik at de kan fokusere på det som virkelig betyr noe; å gi gode kundeopplevelser.

Lanullva er nå i stand til å kjøre synkroniserte kampanjer i butikken og online, kommunisere med kundene sine via SMS og drive salg og mersalg basert på ordrehistorikk.

IMG D013 F111 B6 A0 1

Dette sier kunden:

"Vi var imponert over Front Systems fra starten. Den anerkjente POS-plattformen i kombinasjon med deres fremtidsrettede tankesett gir oss en følelse av sikkerhet og profesjonalitet vi aldri tidligere har opplevd. Tekniske utfordringer begrenser ikke lenger Lanulllvas muligheter for suksess."
Frank André Skjelland, IT-sjef Lanullva.

Vill du veta mer?

Vänligen fyll i kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Dette feltet er en felle for roboter og må ikke fylles.