5 gode grunner til hvorfor de rette omnikanal-løsningene vil hjelpe deg med å øke salget!

5 gode grunner til hvorfor de rette omnikanal-løsningene vil hjelpe deg med å øke salget!

Hvorfor er omnikanal innen detaljhandel så viktig? Les mer om 5 gode grunner til å velge de rette omnikanal-løsningene for din bedrift.


5 gode grunner til hvorfor de rette omnikanal-løsningene vil hjelpe deg med å øke salget!

1. God bruk av omnikanal vil gi deg verktøyene til å levere en markedsledende kundeopplevelse

Med en 360 ° visning av kundens ordrehistorikk og deres interaksjon med merkevaren din, kan du levere en god personlig service og få kontakt med kundene dine på en relevant og engasjerende måte. Kundene dine vil at alle priser, lagernivåer, bestillinger og informasjonen du har om dem skal være enhetlig. Dette krever at alle systemene dine jobber sammen i harmoni.

Dine fysiske butikker må integreres sømløst med hverandre og med alle dine online salgskanaler. Uten dette vil ikke kundene dine få ønsket valgmulighet, bekvemmelighet eller den gode kundeopplevelsen de søker.

2. Forbedrer kundens lojalitet

Når du setter kundene dine først – noe som god bruk av omnikanal gjør – kommer du til å gjøre dem svært tilfredse. Og fornøyde kunder er lojale kunder. Gi kundene dine en flott opplevelse, og de vil ikke bare komme tilbake igjen og igjen, men de vil bli gode ambassadører for din merkevare.

3. Styrke butikkmedarbeidere

Ved å gi butikkmedarbeiderne dine de rette verktøyene med et moderne kassesystem i front, vil du styrke deres rolle i butikken samt evnen til å gjøre en god jobb. De vil, for hånden, ha tilgjengelig de nødvendige verktøyene for å gi kundene dine det de vil ha og når de vil ha det. Undersøkelser viser at de butikkansatte blir mer engasjerte, mer produktive og mer tilfredese – noe som igjen speiles ut mot kunden.

4. Forbedre lagersynlighet og omsetning

Når du har sanntidssynlighet av varelageret ditt, vil du få en bedre forståelse av lagernivåene dine. Du kan redusere sløsing, og det er lettere å se hvor og når varelageret ditt må fylles på.

Med en enkelt sanntidsvisning av alle lagerbeholdninger i butikken, på nettet og andre steder (med innebygde lagerstyringsverktøy) – vil en enhetlig handelsplattform gjøre det enklere for deg å forbedre nøyaktigheten, maksimere lagertilgjengeligheten og minimere overflødig lagerbeholdning.

Med enhetlig lager kan du optimalisere lagerflyter og levere på alle omnikanalscenarioer, for å gi kundene en enhetlig handleopplevelse!

5. Forbedret kontroll på varelageret

Når det gjelder oppfylling av varelager, så hjelper god omnikanal deg med å møte kundenes behov på en kostnadseffektiv måte.

Butikkens kontroll på varelageret og muligheter for oppfylling forsterkes med Click-and-Collect, Click-and-Reserve, Endless Aisle og kjøp, reserver og hent i andre butikker.

Oppsumert

Det handler om å gi kundene det de vil ha og når de vil ha det – og når kundenes handleatferd er i konstant utvikling – vil det være retailers jobb å ligge i forkant av denne endringen.

Noe som innebærer å jobbe smartere, bruke rett teknologi og programvare for å kunne sette kundene dine i sentrum, styrke butikkmedarbeiderne dine og gjøre alt du kan for å kunne forutse hva som kommer rundt neste hjørne!

Med et intuitivt og moderne skybasert kassesystem, er du kommet et godt steg på veien. Trenger du hjelp til å komme igang?

Kontakt oss for en hyggelig prat