Endless Aisle hos SWIMS - sømløs handel på sitt beste

Endless Aisle hos SWIMS - sømløs handel på sitt beste

Endless Aisle er noe mange har fått øynene opp for, og stadig flere innen retail ønsker denne funksjonaliteten.

Med Endless Aisle kan de ansatte hos SWIMS fullføre salget i butikken, selv om varen ikke er fysisk på lager.

Mario Hiis, Head of E-Commerce hos SWIMS, er veldig fornøyd med funksjonaliteten de har i kassesystemet fra Front Systems:

- Med Endless Aisle har vi muligheten til å selge varer som vi ikke har i fysisk butikk, men som vi vet at vi har på hovedlageret. Med tilgang til hele produktkatalogen kan de butikkansatte enkelt gjøre online bestilling, mens kunden betaler i kassesystemet, der og da. Vi tilbyr å sende varen kostnadsfritt hjem til kunden, og hele prosessen gir et trygt og profesjonelt inntrykk til kundene våre, sier Hiis.

-Ved å låse salget i butikken unngår vi muligheten for at kunden forlater butikken vår tomhendt og kjøper et tilsvarende produkt hos en konkurrerende butikk. Med Endless Aisle kan de butikkansatte gjennomføre salget i vår fysiske butikk. Omsetningen blir registrert på butikken, noe som er en viktig motivator for alle som driver med salg. Med Endless Aisle slipper også kundene bomtur til butikken, da vi stort sett kan bestille det som ikke finnes fysisk i butikken, men som ligger i kolleksjonen.

Stort potensiale

- Vi har ønsket oss Endless Aisle-funksjonaliteten lenge, men det var ikke mulig å integrere i vår gamle nettbutikkløsning. Da vi byttet til Centra nettbutikkløsning fikk vi muligheten til å integrere Endless Aisle, og da var vi raskt ute med å få dette på plass, sier Hiis.

- Vi har en ganske liten butikk rent fysisk, og vi har derfor ikke veldig stort varelager i butikken. Her er potensialet enormt med Endless Aisle. Sommerkolleksjonen vår kommer til å bli enda større, og da har vi ikke plass til å ha for eksempel alle farger og størrelser inne. Jeg tror at Endless Aisle kommer til å bli kjempeviktig for oss fremover; det innehar et veldig stort potensiale nettopp fordi kolleksjonen vår vokser, samtidig som vi har mindre plass nede i butikken.

- For oss i SWIMS er det aller viktigste at vi klarer å serve kunden. Når vi vet at vi har masse varer på hovedlageret, klarer vi å få låst kjøpet med Endless Aisle.

Vi er happy og kunden er happy, avslutter Hiis.

MarioMario His, Head of E-Commerce, EMEA - SWIMS