Slik gjør RFID varetellingen din til en lek samtidig som du øker effektiviteten:

Slik gjør RFID varetellingen din til en lek samtidig som du øker effektiviteten:

Først; hva er RFID-teknologi? (radiofrekvensidentifikasjon)

RFID gir deg mer spesifikke varedata. Ved hjelp av radiobølger og etikett eller brikke på varene, har du kontroll på varene fra de kommer inn til de tas ut av lokalet.

Rett vare tilgjengelig til rett tid, blir virkelighet. RFID identifiserer varer med nevnte etikett eller brikke og RFID-leseren trenger ikke visuell kontakt med merkelappen slik ordinære strekkodelesere trenger.

Varetelling utføres effektivt med en håndholdt leser som beveges rundt i lokalet.


Slik gjør RFID varetellingen din til en lek samtidig som du øker effektiviteten:

Å telle med RFID er morsomt

Varetelling er dessverre ikke alltid lystbetont. Oftest gjentas samme gamle historien: I en "samordnet aksjon" med egne ansatte, eller til og med innleid hjelp, må mange butikker bruke mye tid og krefter på å sjekke varelageret innen slutten av regnskaspsåret.

Dette betyr en intensiv prosedyre, som ikke bare er tidkrevende, men også kostbar. Samtidig gir den bare nøyaktig lagerinformasjon i sanntid, som et enkelt "øyeblikksbilde".

Informasjonen fra varetellingen blir utdatert over tid, og antallet unøyaktigheter vil vokse kontinuerlig de neste tolv månedene. Konsekvensen er at butikken taper salg på grunn av unøyaktig varelager og utsolgte varer.

Dette kan altså unngås ved hjelp av RFID-teknologi.

I tillegg er varetelling med RFID er vanligvis ti ganger raskere enn strekkodeskanning. Et annet resultat blir enkle og regelmessige tellinger som resulterer i en nær "real-time" lagersaldo.

Hvordan fungerer det i praksis?

Med smarte mobile enheter, kan butikkansatte sømløst hjelpe og gi råd til kundene. Å legge til RFID reduserer ikke-produktive operasjoner betydelig, spesielt for å telle eller søke etter ting i butikken.

RFID-teknologien har flere fordeler enn varetelling, og vi ser at butikkansatte omfavner teknologien. Innsikten i den faktiske lagerbeholdningen i butikk, gjør dem i stand til å tilby en bedre service fordi de aldri trenger å si "nei" til kundene.

Vår leverandør har spurt brukerne av vår RFID-løsning om hvilke funksjoner de elsker mest, og her er deres topp tre:

1. Assistert telling, team-telling og del-telling:
Med denne funksjonen kan butikkmedarbeidere alltid se hvor langt de er i telleprosessen, men også hvilke elementer som ikke har blitt talt ennå. Synkronisert via vår cloud-løsning og ved å bruke de unike produkt-IDene som er lagret på RFID-brikken, er det aldri mulig å "telle for mye".

Selv om noen allerede har skannet et bestemt produkt, og du skanner samme vare igjen, vet systemet at varen er unik og bare kan tas med på tellingen én gang.

2. Smart virituell skjerming:
"Virituelle skjerming"-funksjon er en funksjonalitet som automatisk henter riktig sublokasjon for en vare. Dette er basert på signalstyrke kombinert med en avansert, selvlærende algoritme, som fjerner behovet for å skjerme lagerrommet fra salgsgulvet med folieskjerming.

3. Live påfyll-forslag fra bakrom til butikk:
Ofte er flere "skatter" bokstavelig talt gjemt på bakrommet i en butikk. RFID-telling per sub-lokasjon kan synliggjøre disse skattene og butikkene kan enkelt og nøyaktig starte påfylling fra bakrom til butikk. Påfyllingsfunksjonaliteten genererer butikkspesifikke påfyllingslister basert på salgsdata, faktiske og historiske lagernivåer og er i stand til å lære hvilke produkter som er viktigst på salgsgulvet.

RFID muliggjør varesynlighet og dermed mer salg med en optimal varetilgjengelighet.

På butikknivå vil butikkene få nøyaktig lagerinformasjon når de ansatte opplever RFID-løsningen enkel, pålitelig og morsom å jobbe med. Dette fordi de bruker mindre tid på å søke etter manglende varer og mer tid på å betjene hendlende kunder.

Høres dette ut som en løsning som kan styrke din bedrift?
Ta kontakt i dag for en hyggelig prat!