Kassaloven - bytt raskt og effektivt til et godkjent kassesystem.

Kassaloven - bytt raskt og effektivt til et godkjent kassesystem.

Skatteetaten innførte den nye kassaloven 1. januar 2019, og mange må bytte kassesystem for å holde seg innenfor lovverket.


Kassaloven - bytt raskt og effektivt til et godkjent kassesystem.

Kassasystemloven krever at du har et produkterklært kassasystem, slik som dette fra Front Systems.

Hva er kassaloven?

Kassasystemloven har som mål å bekjempe svart økonomi og sikre mer rettferdig beskatning i kontantbransjen. Fra og med 1. januar 2019 måtte alle med bokføringsplikt oppgradere eller skaffe nytt kassasystem som er produkterklært. Flere butikker har den siste tiden opplevd kontroll av sine kassasystemer fra Skatteetaten, og de som ikke tilfredsstiller kravene står i fare for å få dagsbøter inntil kassen er oppgradert. Er man i tvil om hva som inngår i kassasystemloven har lovdata all informasjon i kassasystemforskrifta.

Bytte til godkjent kassasystem.

Tidligere var det å bytte kassasystem en omfattende og kostbar jobb, men sånn er det heldigvis ikke lenger. Før måtte man ha en installatør som kom til butikken for å sette opp kassen, noe som var med på å øke kostnadene forbundet med det å bytte kassesystem. Front Systems kassesystem ligger som en app i app-store som lastes ned, før man følger en enkel wizard. I tillegg kan man se en enkel unboxing video.

Det er fort gjort å bytte.

Front Systems kassesystem er spesiallaget for retail, og cirka 17 prosent av Norges fashion-retail-butikker rundt om i landet bruker kassasystemet som er godkjent av Skatteetaten. Siden oppstarten i 2007 har vi implementert over tusen butikker. Det siste året har vi gått over til å levere iPad kassesystem, et system som gjør byttet enklere enn noen gang.

Tilpasset dine behov.

Vi avdekker de behovene du måtte ha; hvilke funksjoner du ønsker og hvilke integrasjoner du skal ha. Kort tid etter at vi har fått oversikt over dette vil du bli kontaktet av en prosjektleder fra oss. Prosjektlederens oppgave er å gi deg tett oppfølging helt til du er i mål og kassen er ferdig installert.

Du vil i få tilgang til opplæringsvideoer på nett, og prosjektleder kjører en "spørsmål og svar"-runde med deg mot slutten av installasjonen, slik at vi er sikre på at du har fått all den kunnskapen du behøver for å ta i bruk ditt nye og godkjente kassasystem. Når prosjektleder er ferdig overføres du til vårt support-team som vil bistå deg i spørsmål du måtte ha utover installasjonen.

Les mer her om hvor fornøyd Ingvild i Haust Collection er med Front Systems support.

Import av eksisterende varelager.

Noen butikker ønsker å importere eksisterende varelager, mens andre ikke ønsker det, de vil heller starte fra begynnelsen fordi dataene de har fra før ikke er gode nok. Uansett hva du foretrekker og hvilke format de forskjellige filene ligger i, hjelper vi deg med å importere det inn i våre systemer. På denne måten vil det fungere som det skal for deg som skal ta i bruk det nye kassasystemet.

Tager og strekkoder kan brukes som de er, vi gjør denne importen for deg også.

Koble opp mot nettbutikk eller Miinto.

Front Systems kassesystem kan enkelt kobles opp mot ny eller eksisterende nettbutikk, i tillegg til at du enkelt kan koble deg opp til Miinto.

Vil du vite mer om Front Systems kassesystem? Legg igjen din kontaktinfo og vi kontakter deg innen kort tid.