Helly Hansen valgte Front Systems iPad POS i sin globale unified commerce-strategi.

Helly Hansen valgte Front Systems iPad POS i sin globale unified commerce-strategi.

Helly Hansen valgte Front Systems da de skulle bytte POS-løsning i sine 54 butikker fordelt over 14 land. I tøff konkurranse med andre kvalifiserte POS-spesialister falt valget på Front Systems sitt moderne og lett integrerbare kassesystem, med enkelt brukergrensesnitt og høy sikkerhet.


Helly Hansen valgte Front Systems iPad POS i sin globale unified commerce-strategi.

Forenkler prosesser.

- Vårt gamle kassesystem kjørte på Windows 7 og oppfylte ikke de nyeste lovreguleringene i flere land. På grunn av dette måtte vi enten gjøre en større oppgradering eller finne en helt ny POS-løsning. Support med eksisterende løsning var kompleks, med andrelinje-support fra Italia, så vi ønsket å benytte anledningen til å finne en ny POS-løsning som støtter alle våre krav og forenkler prosesser, sier Thomas Kvamme, VP Global IT hos Helly Hansen.

Would you rather read this article in English? It's right here.

- Førsteinntrykket av Front Systems var solid, de satt på mye kompetanse og var godt forberedt. De har lang erfaring, god oversikt og konkret innsikt i detaljhandelen. Deres forståelse av våre behov ble gjenspeilet i tilbudet, noe som gav oss tryggheten om at dette var den beste partneren for Helly Hansen. I tillegg er Front Systems et fleksibelt selskap med vilje til dialog og løsninger ved behov. Vi ser på Front Systems som en spennende og innovativ partner og gleder oss til videre samarbeid, sier Kvamme.

Best of breed.

For å innføre sin strategi om økt globalt salg gjennom flere kanaler, velger Helly Hansen Front Systems i samarbeid med:

Adyen betalingsplattform

Infor M3 ERP-integrasjon, levert av Vince

Sales Force CRM plattform

Emarsys lojalitetsprogram

Unified Commerce gir økt konkurransefortrinn.

- Med funksjonalitet som Endless Aisle får Helly Hansen muligheten til å øke handelen på tvers av sine kanaler. Innføringen av ny iPad POS vil gi butikkmedarbeiderne muligheten til å vise frem og selge de samme varene som finnes i nettbutikken, samtidig som de kan ta betalt der og da, sier Haakon Skavhaug-Flender, produktsjef i Front Systems.

- Systemet muliggjør også retur av varer kjøpt over nett, i fysisk butikk. Fullstendig kjøpshistorikk og kundeprofil med kundeklubb og kundefordeler kan søkes opp i kassesystemet, og vil gi et enkelt og fullstendig bilde av kundenes tidligere handlinger, sier Skavhaug-Flender.

Styrket internasjonal tilstedeværelse.

Med Helly Hansen styrket vi vår internasjonale tilstedeværelse ytterligere. Vi har et installasjons-, maskinvare- og supportoppsett som skalerer globalt og vårt kassesystem er godkjent i flere land, sier Skavhaug-Flender.

- De første Helly Hansen butikkene er implementert i Stavanger og Helsinki, og vi ruller ut i de resterende butikkene i løpet av de kommende månedene. Vi ser frem til å implementere vår iPad POS i alle Helly Hansen butikkene i Europa og Nord-Amerika, og vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Skavhaug-Flender.

Styrket internasjonal tilstedeværelse.

Helly Hansen åpnet ny butikk i Stavanger i juni. Butikken har Front Systems kassesystem.