Julie Josephine Essentials velger Front Systems POS

Julie Josephine Essentials velger Front Systems POS

Da kassasystemet sluttet å fungere sammen med kortterminalen, måtte Julie Josephine Essentials se seg om etter ny POS-leverandør. Valget falt på Front Systems.

- Kassasystemet vi bruker i dag har sluttet å fungere sammen med Verifone, som er betalingsløsningen vi bruker. Vi måtte se oss rundt etter et nytt kassasystem, og da Verifone tipset oss om å sjekke ut Front Systems, gjorde vi det. Vi ønsket også å få et kassasystem som kan gi flere rapporter og bedre innsikt, og som gjør det lettere å ha varetelling, sier Stine Sofie Berntsen, Supply Chain Logistics Manager hos Julie Josephine Essentials.

 - Front Systems var den første kassasystemleverandøren vi ble anbefalt i prosessen hvor vi lette etter nytt system. Vi satt opp et møte, og synes umiddelbart det så veldig bra ut! Vi har sjekket ut litt flere systemer, men synes Front Systems passer oss best, sier Berntsen.

 

juliejosephineStine Sofie Berntsen og Nora Butikksjef hos Julie Joesphine Essentials gleder seg til å ta i bruk sitt nye kassasystem.

Innsikt og rapporter

Med Front Systems kassasystem kan Julie Josephine Essentials hente ut de rapportene de trenger for å ha kontroll over butikkene sine. Kraftige og egendefinerte rapporter gir dem en unik mulighet til å følge butikkenes utvikling hvor enn de er, og når de selv ønsker det.

 - Vi likte også at kassasystemet er app-basert og at det ser veldig moderne og enkelt ut, og vi gleder oss til å ta i bruk et kassasystem som også tilbyr skreddersydde rapporter og analyser, sier Nora Butikksjef. Vi ser frem til å få bedre innsikt i kundegruppen vår og i hvordan selgerne våre presterer. Effektiv varetelling er også noe vi kommer til å sette stor pris på, og som gleder oss masse til, avslutter jentene hos Julie Josephine Essentials.