Selger mer med sms-markedsføring

Selger mer med sms-markedsføring

Søstrene Hana og Hanar Mohammed driver multibrand-butikken Nour i Hønefoss, og bruker SMS-markedsføring strategisk for å trekke kunder inn i butikk, både fysisk og digitalt. 

Nour i Hønefoss har drevet butikk siden april 2020, og SMS-listen har de bygget opp ved å melde inn alle som har kommet innom butikken.
 
- Vi sender ut SMS to ganger i året, sier Hana Mohammed, daglig leder og en av eierne i Nour. Det er på bursdagen vår og før en kundekveld i året. Vi merker ganske stor økning i omsetningen da kundene sjekker SMS på telefonen mye oftere enn mail, sier hun. 
 
IMG_9116
Nour fylte 3 år tidligere i år, og i forkant av dette sendte de ut SMS til kundene sine. 
 
 

Effektivt markedsføringsverktøy

SMS-markedsføring er et effektivt og rimelig markedsføringsverktøy. Mobilbruken verden over har aldri vært så høy, og som et resultat av dette har SMS-markedsføring blitt populært blant bedrifter. SMS-meldinger har resultert i høye klikkfrekvenser som igjen øker suksessen til andre forretningskanaler. Det er dog viktig å kjenne sitt publikum og tilpasse innholdet.

- Vi tror det er viktig å ikke sende ut SMS for ofte slik at det blir oppfattet som masete eller i verste fall spam, sier Mohammed og fortsetter: kunden føler seg plaget om det blir for ofte, og det er jo det siste vi ønsker, sier hun. 
 
Nour segmenterer SMS-listene ved å utelukke de som ikke ønsker å melde seg på nyhetsbrev. Ønsker de å segmentere ytterligere kan de gjøre det basert på merke, varegruppe eller kjønn, for å nevne noe.
 
- Om du ikke bruker SMS-funksjonen i dag bør du begynne å bruke den da dette er en veldig effektiv kostnad til økt inntekt, avslutter Mohammed. 
 
 
thumbnail_IMG_3866.jpg
Hana Mohammed hos Nour anbefaler andre butikker å sette i gang med SMS-markedsføring