TigerBergen velger Front Systems kassesystem

TigerBergen velger Front Systems kassesystem

TigerBergen ble anbefalt Front Systems POS fra flere hold da de så seg om etter nytt kassesystem. De er meget fornøyd med avgjørelsen.

- Det var flere årsaker til at vi ønsket å bytte kassesystem, og da det var mange som anbefalte Front Systems ønsket vi å utforske mulighetene for å bytte over til dette, sier Lim Alexander Nordeide, eier av TigerBergen AS. Tiger i Bergen startet opp med Front Systems i februar, og er veldig fornøyd med det nye kassesystemet.

- Med Front Systems har vi mer selvstyring, dette var noe vi savnet og som vi setter stor pris på nå. Kassasystemet er i tillegg veldig brukerorientert, noe som gjør at alle kan bruke det.

20200522_114231

TigerBergen ligger sentralt i Strandgaten i Bergen sentrum.


Vet hva de snakker om

Kassesystemet er lett å bruke, fullt av funksjoner og perfekt for retailbutikker. Det er mange retailbutikker i Norge og etterhvert Norden som bruker systemet.

- Det var mange butikker flere steder i landet som anbefalte oss å prøve Front Systems, og da vi tok kontakt forsto vi raskt at dette var folk som vet hva de snakker om og som har masse kunnskap om produktet, kundens behov og bransjen generelt. Hver gang vi snakker med noen hos Front Systems får vi følelsen av at de kan produktet til fingerspissene.

Front Systems POS passer både enkeltstående butikker og større enterprise-bedrifter.

Bytte av kassesystem er ofte forbundet med tidkrevende og kompliserte prosesser. Front Systems er utviklet for en smidig integrasjon med eksisterende løsninger, nettopp for å unngå det tidkrevende og komplekse.

TigerBergen er veldig fornøyd med Front Systems og anbefaler det til andre retailbutikker som vurderer å bytte kassesystem:

- Vi er veldig fornøyd. Det nye kassesystemet har funksjoner som det gamle systemet ikke hadde, og det har et brukergrensesnitt som er utrolig bra. Når vi henvender oss til dere snakker vi med folk som virkelig kan systemet, og har vi spørsmål eller utfordringer blir vi tatt på alvor.
Vi anbefaler Front Systems, avslutter Lim Alexander Nordeide.  

tiger_5190231a

Lim Alexander Nordeide i TigerBergen er glad for det nye kassesystemet fra Front Systems.