Tjen penger med gavekort

Hvordan tjene penger med gavekort

Anslag fra tidligere år viser at nordmenn bruker mellom 15 og 20 milliarder kroner på gavekort i året, og det ser ikke ut til at det kommer til å selges færre gavekort med det første. Med dette på minnet, er det ikke på tide å kaste seg på trenden og bestille gavekort til butikken din?

La oss hjelpe deg å tjene penger rett inn på bunnlinjen.

Hvorfor tjener jeg penger med gavekort?

1. Gavekort gir deg nye kunder
Mange av de som mottar gavekort har aldri vært i butikken din før.
Å nå disse menneskene gjennom markedsføring ville kostet deg mye. Med gavekort har du muligheten til å få dem rett inn i butikken, og til å gi et godt førsteinntrykk.

2. Du konkurrerer mot de største
Det er en grunn til at de største kjedene bruker gavekort. De selger nemlig store mengder av dem. Kjedene vet også en ting til: nordmenn har gavekort for 2,5 milliarder kroner liggende, uten å bli brukt. Dette er penger rett inn på bunnlinjen.

3. Pengene blir hos deg, uansett
Når gavekortet er kjøpt, er pengene hos deg, uansett. Gavekort kan ikke byttes mot penger, og når kortet er kjøpt, blir pengene garantert i butikken din.

4. Synlige gavekort øker omsetningen
Kundene spør ikke etter varer de ikke ser, det samme gjelder for gavekort. Jo synligere gavekort, jo flere salg. Sørg også for at de ansatte i butikken tar gavekortet med i salgsrutinen sin, og at de spør kunden om de trenger et gavekort.

På 90-tallet tjente McDonalds tonnevis med penger, kun ved å spørre kundene ”would you like to supersize that?” Flesteparten av kundene svarte ja!


Spesialtilpasset for deg.

De største kjedene har gavekort godt synlig. Det er fordi de tjener gode penger på det. Med Front Systems gavekort har du også muligheten til å øke besøk og omsetning.

Våre gavekort kan designes med butikkens logo slik at du blir enda mer synlig.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan bruke gavekort i butikken din kan du kontakte oss her.

Gavekort butikk

Front Systems gavekort finnes i ulik farge og design.