Kundeservice på sitt beste

Kundeservice på sitt beste

Haust Collection i Grimstad åpnet 28. mars, og med seg på nyåpning hadde de splitter ny iPad-kasse fra Front Systems. Og Haust, de er mildt sagt fornøyd.


Kundeservice på sitt beste

Ingvild Øen hos Haust Collection i Grimstad føler at Front Systems er som familie.

Ingen dumme spørsmål
-Jeg har jobbet i butikk i veldig mange år, og butikkdrift, mote og kundebehandling faller så naturlig for meg. Men, når det kommer til det tekniske føler jeg meg ikke så kompetent, sier Ingvild Øen, butikksjef hos Haust Collection i Grimstad. Hun fortsetter: -Med Front Systems sin nye iPad-kasse og det fantastiske support-teamet som hjelper oss, føler jeg meg helt trygg, sier hun.

Nesten som familie
Front Systems support -og customer success -avdeling er daglig i dialog med butikker rundt i Norge, noe som gjør at de kan fokusere hundre prosent på behovene til motebutikker rundt om i landet. Ingvild føler at support-teamet hos Front Systems nesten er familie. -Det løser seg alltid når jeg ringer, Front Systems yter rask service og noen ganger føler jeg nesten at de sitter og venter på at jeg skal ringe, sier hun. Alle kjenner navnet mitt, og alle mine spørsmål tas seriøst. Det er alltid en sånn «ja, men nå skal vi se, dette løser vi» -holdning, uansett hva jeg spør om. Det føles helt ærlig mer som vi er en felles familiebedrift enn at Front Systems er en systemleverandør til Haust Collection.

Enkelt brukergrensesnitt
Front Systems lanserte nylig sitt iPad-kassesystem, spesialdesignet for motebutikker. Å fokusere på én spesifikk nisje gir høy verdi til kundene, noe Ingvild Øen har fått kjenne på kroppen: -Vi hadde knapt nok trykket på iPad-kassen da vi åpnet butikken, og jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå. Jeg hadde ikke trengt å bekymre meg, det gikk veldig, veldig bra. De få spørsmålene vi hadde ble løst kjapt og greit over telefonen, sier hun og fortsetter: -Jeg tør også å sette nyansatte på jobb og la de ta oppgjøret alene. For jeg vet at kassesystemet er så enkelt og intuitivt at de mest sannsynlig klarer å gjøre alt på egen hånd, og hvis de står fast kan de når som helst ringe support hos Front Systems og bli geleidet gjennom på en hyggelig og effektiv måte, avslutter hun.

Haust grimstad er fornøyd med Front Systems kundeservice

Haust Collection åpnet nylig butikk nummer elleve, denne gangen i Grimstad.