Woodling om fleksibilitet i butikk og suksessfaktorer for 2023

Woodling om fleksibilitet i butikk og suksessfaktorer for 2023

Woodling er et helnorsk klesmerke med base på vakre Jæren i Rogaland. Vi har snakket litt med designeren bak merket om hvordan de opplever mPOS fra Front Systems, i tillegg til hva hun ser på som suksessfaktorer for vellykket handel i 2023.

Praktisk og fleksibelt med mPOS

Woodling har base på gården til familien Seland på Jæren i Rogaland, og høsten 2021 ble produksjonen etablert i samme lokale som de har kontor og butikk. Woodling har tre toppmoderne 3D-strikkemaskiner og tilbyr egenproduserte varer.

I tillegg til å selge på nett og til andre forhandlere, har Woodling fabrikkutsalg et par ganger i måneden. Her bruker de mPOS fra Front Systems, og Woodling er storfornøyd med det.

Siv Elise Seland er designeren bak klesmerket Woodling, og hun forteller hvordan de bruker mPOS til sitt formål:

- Vi har et fabrikkutsalg som har åpent et par dager i måneden. Da har vi som regel mye trykk med mange besøkende på få timer, så det å kunne benytte seg av mer enn én kassedisk de dagene er veldig praktisk, sier Seland. - Når vi benytter oss av mPOS har vi mulighet for å avlaste hovedkassen ved å ta i mot betaling for eksempel direkte i fabrikken for de som ønsker å shoppe der. Det er veldig praktisk å ikke være bundet til å ta i mot betaling på et bestemt sted, og mPOS oppleves som veldig fleksibelt.

- Ved å benytte mPOS slipper kundene våre å stå i lange køer, noe som gir økt omsetning da det minker sjansen for at folk dropper å handle fordi det tar for lang tid å betale. Vi kan også ta betalt direkte i fabrikken som gjør at kunden slipper å gå ned til kassen. For de ansatte så gjør det at man kan jobbe mye mer fleksibelt samtidig som det føles som at vi kan gi kunden en ekstra service ved å tilby betaling på mPOS. Fleksible løsninger som gjør handleopplevelsen mer enkel og effektiv er alltid positivt, og det å korte ned køtiden skaper definitivt god stemning, sier Seland.

Woodling 2Siv Elise Seland, gründer og designer i Woodling

Hvordan lykkes som retailer i 2023?

Woodling selger gjennom egen nettbutikk, fabrikkutsalg og til forhandlere. Når det gjelder suksessfaktorer for å lykkes som retailer i 2023 mener Seland at det er viktig med relevant og god kommunikasjon gjennom ulike sosiale medier og andre markedsføringskanaler:

- Det å være tilgjengelig, ikke bare i fysisk butikk men også digitalt er en stor fordel. For oss er det dessuten viktig å ha fleksible digitale løsninger, og at disse er godt integrerte med hverandre slik at vi får sømløse prosesser uansett om det er nettsalg eller kassesalg i butikk det dreier seg om.

- Vår strategi er å bruke en kombinasjon av markedsføring via sosiale medier som Instagram og Facebook, sende ut nyhetsbrev, lage innhold i samarbeid med forskjellige influensere, samt diverse betalt annonsering via ulike kanaler, avslutter hun.

Ønsker du å vite mer om mPOS fra Front Systems?

Kontakt oss her