Bilde B

Hva sier våre fornøyde kunder?

Gjennom årene har vi opparbeidet oss en solid kundemasse med noen av de mest anerkjente aktørene innen mote, sport og livsstil.

Front Bergans3

"Våre kunder ønsker god kundeservice, enten de er på nettet eller i butikken. Front Systems gir butikkmedarbeiderne våre en detaljhandelsplattform som gir lagersynlighet, in-store fulfillment, mPOS, lojalitet og mer. De mange små tingene som gjør at vi oppnår det vi ønsker."

Espen Jensen, CTO Bergans of Norway.

IMG AEE0543 D50 C0 1

"Opplæringen var enkel, og det tok kun et par timer å lære opp de ansatte i butikkene. Den store forskjellen jeg har lagt merke til med Front Systems er at alt er klart og logisk ordnet uten rom for feil."

Amanda Lilja, Manager MAL Norge.

"Vi har hatt 10 supportsamtaler etter at vi gikk live med Front Systems, og 96 før... Tydelig bevis for suksessen med den nye løsningen."

Philip Levy, Senior Service Delivery Manager, PMC Consulting

IMG 9921 D66 DA2 C6 1

"Vi var imponert over Front Systems fra starten. Den anerkjente POS-plattformen i kombinasjon med deres fremtidsrettede tankesett gir oss en følelse av sikkerhet og profesjonalitet vi aldri tidligere har opplevd. Tekniske utfordringer begrenser ikke lenger Lanulllvas muligheter for suksess."

Frank André Skjelland, IT-sjef Lanullva.

Vil du vite mer?

Legg igjen informasjonen din i skjemaet så kontakter vi deg.

Front Systems respekterer privatlivet ditt. Vil du vite mer kan du lese vår Personvernerklæring

Dette feltet er en felle for roboter og må ikke fylles.