Samsøe Samsøe vælger mPOS-platform fra Front Systems i global unified commerce strategi.

I jagten på den stadig mere digitaliserede forbruger investerer Samsøe Samsøe i en ny mPOS-platform fra Front Systems. I samarbejde med GoFact vil Front Systems hjælpe Samsøe Samsøe med at øge salget og opnå højere profit på tværs af alle salgskanaler. I sommeren 2021 vil Samsøe Samsøe udrulle det nye mPOS-system i alle sine 52 butikker fordelt på 9 lande.

Butikk

Lokal tilstedeværelse i Danmark

Front Systems har for nylig etableret et Front Systems selskab i Danmark og ansat en ny Chief Commercial Officer med omfattende erfaring på det danske fashion retail marked.

-Danmark er et meget stærkt fashion retail marked, og vi retter nu vores opmærksomhed mod danske retailers, der opererer lokalt, regionalt og globalt, siger Marius Lindholt, CEO for Front Systems. -Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Samsøe Samsøe, der bevæger sig hurtigt fremad ved hjælp af innovativ og moderne teknologi for at give deres kunder en optimal oplevelse og give Samsøe Samsøe en konkurrencemæssig fordel. Med vores lokale tilstedeværelse i Danmark vil vi kunne fortsætte vores tætte samarbejde med Samsøe Samsøe og med det danske detailmarked.

Samsøe Samsøe

For Samsøe Samsøe er det vigtigt, at standardintegrationerne er på plads, "out-of-box" i deres nye mPOS og omnichannel-platform. Dette giver Samsøe Samsøe lavere risiko, betydelige tids- og omkostningsbesparelser, hurtigere time-to-market og hurtigere time-to-value samt maksimal ROI. Da Front Systems har de relevante standardintegrationer på plads, out-of-box (inkl. GoFact, Adyen, Nedap, Salesforce, Microsoft etc.), var Front Systems et indlysende og let valg for Samsøe Samsøe.

MicrosoftTeams

Best of Breed

Front Systems er baseret på en åben, sikker og fleksibel cloud arkitektur, der muliggør en hurtig implementering af platformen i detailhandlerens eksisterende applikationslandskab. Front Systems tilbyder en brugervenlig og stabil mPOS- og omnichannel platform, der skaber en excellent, effektiv og sammenhængende kundeoplevelse både online og i butikkerne.

Front Systems sikrer, at detailhandlere kan drive en sikker og moderne detailvirksomhed i fuld interaktion med andre applikationer såsom GoFact.

-Vi har samarbejdet med GoFact i mange år og er glade for at have en så vigtig fælles kunde som Samsøe Samsøe, der opnår stor merværdi af vores kombinerede kapaciteter og fælles løsning. GoFact og Front Systems supplerer hinanden perfekt og deler en fælles forståelse af, hvad der kræves for at gøre butikker konkurrencedygtige på dagens marked. GoFacts fleksible og pragmatiske tilgang gør dem til en fantastisk partner, siger Lindholt.

GoFact er software for fashion retail, og har fokus på håndtering af leverandørers master data, udnyttelse af salgspotentiale ved genbestilling eller omrokering af varer, vurdering af risiko varer og simpel håndtering af kampagner.

GoFact er best-practice software, og anvendes af retailkæder i en række europæiske lande.

«Det er med glæde at vi byder Front Systems velkommen til Danmark. GoFact komplementerer den stærke mPOS platform hos Front Systems - til gavn for kunderne», udtaler Henning Hausted